Rigault Thuisgemaakt! Puur en Ambachtelijk!


Het ontstaan van Rigault ThuisgemaaktAndré Rigault

Het heeft even geduurd voordat André toegaf aan zijn grote passie voor het koken. Op zijn 29e kwam hier verandering in. Hij besloot werk te maken van zijn passie en in deze periode heeft hij zich in korte tijd laten bijscholen tot zelfstandig werkend kok. Na 25 jaar ervaring in de horeca heeft André een nieuwe uitdaging gevonden. Lekker eten aanbieden in een andere vorm en hiermee letterlijk de markt op gaan. Rigault Thuisgemaakt is hiermee geboren.

Passie voor pure producten
Rigault Thuisgemaakt maakt ambachtelijk bereidde delicatessen, die voornamelijk via de lifestyle markt verkocht worden. Lekker, anders en vaak uniek van smaak. Soms biologisch, vaak seizoensgebonden, maar altijd met respect voor de natuur. Zijn producten zijn vers, hierdoor heeft hij geen grote voorraad en wordt er niet onnodig eten verspild. Alle producten worden thuis verfijnd, geproefd, gemaakt en verpakt.

 

Er is een ruim assortiment. Proef en ervaar o.a. ambachtelijk gemaakte boter, chutney,  tapenade, vinaigrette, dressing en olijfolie. Deze olijfolie is met passie verwerkt tot een smaakvol product. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar: citroen, knoflook, basilicum, hot chili en truffel. Een onmisbare toevoeging voor iedere salade.

Het oog wil ook wat
Voor de verpakking is André altijd op zoek naar glas, iets waardoor de verschillende producten goed zichtbaar zijn. Hij blijft altijd alert op nieuwe verpakkingen, de uitstraling van de delicatessen zijn erg belangrijk. Daarnaast is er de nodige variatie in verpakkingen tijdens en rondom de feestdagen en verschillende seizoenen. De flessen van glazenflessenenpotten.nl worden voor het afvullen van diverse soorten Italiaanse olijfolie en eigengemaakte dressings gebruikt.

 

Alle producten zijn te koop op de markt. Omdat veel producten vers gemaakt moeten worden is het handig om van te voren te bestellen, zodat je zeker weet dat jouw product op voorraad is. Kijk voor meer informatie op www.rigault-thuisgemaakt.nl

Rigault dressing Dressing in glazen flesjes Rigault dressing in glazen flessen